Delta-onderwijs

De Toekomst is onderdeel van Delta-onderwijs. Op onze 18 verschillende scholen, allemaal in de gemeente Oosterhout, zorgen we samen voor bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. Voor uw kind(eren) en zo’n 4500 andere kinderen in Oosterhout en omgeving.

Goed onderwijs
Op onze scholen vind je veel verschillen en dat koesteren we bij Delta-onderwijs. Op die manier is er in Oosterhout en omgeving altijd een school die bij uw kind(eren) en bij u als ouder past. Overeenkomsten zijn er natuurlijk ook. Goed onderwijs en veel aandacht voor eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding vind je op al onze scholen. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze onderwijskwaliteit stevig te borgen en om zelf ook veel van en met elkaar te leren.

Ondersteuning
Vanuit Delta-onderwijs ondersteunen we onze scholen op het gebied van onderwijs en kwaliteit, personeelsbeleid, ict, huisvesting, financiën en communicatie. Op die manier kunnen de scholen zich vooral richten op goed onderwijs voor uw kind(eren). Ook zoeken we vanuit Delta-onderwijs, samen met onze partners SKO en Delta-voorschool, actief de verbinding met onze omgeving, met de gemeente Oosterhout, gezondheids- en welzijnsinstellingen, het voortgezet onderwijs in de regio en andere organisaties en verenigingen in de buurt van onze scholen.

Vragen, opmerkingen of ideeën?
Uw ervaringen, ideeën, meningen en bevindingen doen ertoe voor Delta-onderwijs. Daarom hechten we veel waarde aan medezeggenschap en aan uw deelname aan de oudertevredenheidsonderzoeken die we uitzetten. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor het onderwijs of de school van uw kind(eren), dan is het vaak logisch om daarover contact op te nemen met de school. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor Delta-onderwijs, dan horen we die natuurlijk graag. Neem gerust contact op via secretariaat@delta-onderwijs.nl.